Bouwkundig tekenbureau Tilburg

Bent u op zoek naar een bouwkundig tekenbureau Tilburg? In de regio Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot en Oisterwijk bent u bij Avetek aan het juiste adres! Wij verzorgen namelijk al jarenlang gedetailleerde bouwtekeningen voor verschillende soorten bouwprojecten. Van lichtstraat tot erker en van dakkapel tot aanbouw. Als bouwkundig tekenbureau in Tilburg zijn wij van alle markten thuis.

Wanneer u een bouwkundige tekening wilt laten maken, plannen wij graag een afspraak met u in om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard luisteren wij aandachtig naar uw eisen en wensen en bekijken wij de huidige situatie. Het opnemen van de juiste maten mag natuurlijk niet ontbreken in deze fase van het ontwerp. Hierdoor weten wij als bouwkundig tekenbureau in Tilburg iedere keer weer de tekening voor u op papier te zetten waarmee u meteen aan de slag kunt.

Na dit eerste gesprek stellen wij een offerte voor u op. Hierin leggen wij tot in de details vast wat er tot de opdracht behoort en hoeveel u dit gaat kosten. De offertes die wij als bouwkundig tekenbureau in Tilburg opstellen, hebben altijd een geldigheidsduur van 6 weken. Binnen deze termijn ontvangen wij graag van u een akkoord op de offerte, zodat wij voor u kunnen beginnen aan de bouwkundige tekening.

Avetek verzorgt sinds 1999 allerlei soorten bouwkundig tekenwerk met behulp van de nieuwste CAD-applicaties.
Wij verzorgen de bouwvergunning tekeningen voor bijvoorbeeld:
• Woningen
• Aanbouwen
• Serres
• Dakkapellen
• Garages
• Carports
• Etc.
Ook voor ander bouwkundig tekenwerk kunt u terecht, bijvoorbeeld voor het tekenwerk van toeleveranciers in de bouwsector.
Wij denken mee hoe het ontwerp zo eenvoudig mogelijk uitgevoerd kan worden, want het ontwerp moet natuurlijk wel realiseerbaar zijn. Wanneer alle puzzelstukjes op hun plek liggen verloopt de bouw beter, omdat er dan minder knelpunten zijn. Dat is dan weer kostenbesparend.

Heeft u nog vragen over onze werkwijze als bouwkundig tekenbureau Tilburg? Wij beantwoorden deze graag. Neem contact met ons op via de e-mail: info@avetek.nl of bel ons op telefoonnummer 06 22904231.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram