Architect Tilburg

Een bouwkundige tekening laat u natuurlijk maken door een ervaren architect Tilburg. Als bouwkundig tekenbureau is Avetek dan ook uw aangewezen partner om voor u een gedetailleerde bouwtekening te maken. Onze kracht zit hem in het meedenken met u als klant en het kunnen geven van een deskundig advies. Op deze manier kunnen wij als architect in Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Oisterwijk en omgeving voor u aan de slag en bent u verzekerd van een tot op de millimeter kloppende tekening.

Als architect in Tilburg kunnen wij voor u de meest uiteenlopende tekeningen op papier zetten. Denk bijvoorbeeld aan een ontwerp voor een dakkapel, een erker of een andere uitbouw aan uw woning. Wij laten u graag voorbeelden van eerder werk zien, zodat u hieruit inspiratie op kunt doen. Ook gaan wij graag met u in gesprek om te bespreken wat er allemaal mogelijk is. Door onze jarenlange ervaring weten wij immers precies wat er allemaal kan. Wij zijn immers niet voor niets een veelzijdige architect in Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Oisterwijk en omgeving.

Avetek verzorgt sinds 1999 allerlei soorten bouwkundig tekenwerk met behulp van de nieuwste CAD-applicaties.
Wij verzorgen de bouwvergunning tekeningen voor bijvoorbeeld:
• Woningen
• Aanbouwen
• Serres
• Dakkapellen
• Garages
• Carports
• Etc.
Ook voor ander bouwkundig tekenwerk kunt u terecht, bijvoorbeeld voor het tekenwerk van toeleveranciers in de bouwsector.
Wij denken mee hoe het ontwerp zo eenvoudig mogelijk uitgevoerd kan worden, want het ontwerp moet natuurlijk wel realiseerbaar zijn. Wanneer alle puzzelstukjes op hun plek liggen verloopt de bouw beter, omdat er dan minder knelpunten zijn. Dat is dan weer kostenbesparend. Wij zijn uw architect Tilburg!

Wij gaan graag voor u aan de slag. Belt u ons voor het maken van een afspraak op telefoonnummer 06 22904231 of stuur ons een e-mail. Ons e-mailadres is info@avetek.nl. Ook beantwoorden wij natuurlijk graag al uw vragen die u nog heeft, zodat wij uiteindelijk een mooi ontwerp voor u op papier kunnen zetten.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram