Als architectenbureau in Tilburg zet Avetek voor u de gewenste bouwkundige tekeningen op papier. Ook maken wij natuurlijk bouwkundige berekeningen en kunt u bij ons terecht voor advies over zaken die u tijdens uw bouwproject tegenkomt. Als architectenbureau werken wij in Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Oisterwijk en omgeving en in deze regio hebben wij dan ook al veel mooie projecten mogen ondersteunen. Wij laten u graag in enkele voorbeelden zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Wanneer u besluit om met ons architectenbureau in Tilburg in zee te gaan, stellen wij altijd een offerte voor u op aan de hand van de gesprekken die wij met u hebben gevoerd. In deze offerte vermelden wij wat wij voor u gaan doen en hoeveel u dit gaat kosten. Zo weet u van tevoren altijd waar u aan toe bent en uit ervaring weten wij dat het maken van duidelijke afspraken tot het beste resultaat leidt. Bent u tevreden over de offerte? Dan ontvangen wij graag een akkoord van u, zodat wij aan het werk kunnen met het maken van de bouwkundige tekeningen(en) en/of berekening(en).

Neem contact met ons op voor het bespreken van uw bouwprojecten en de eisen, wensen en eventuele vragen die u daar nog over heeft. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 22904231 of per e-mail op info@avetek.nl.